Skip to content

Catering Enschede

Catering in Enschede nodig? Opperman Catering staat voor u klaar!

Catering in Enschede

Bent u op zoek naar catering in Enschede? Laat dit dan over aan Opperman Catering! Wij zorgen graag voor een smakelijke culinaire invulling van uw feest, evenement of bruiloft. Met onze catering in Enschede bieden we veel mogelijkheden om ieder feest compleet te maken. Van een volledig buffet en lekkere hapjesschalen, tot aan de complete drankverzorging: Opperman Catering doet er alles aan om uw feest, evenement of bruiloft onvergetelijk te maken en uw gasten tevreden te stellen. Geeft u binnenkort een feest en heeft u een cateraar in Enschede nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
catering eschede

Gelegenheden voor catering in Enschede

Heeft u binnenkort een verjaardag, bruiloft, jubileum of een ander feest? Opperman Catering kan deze feestelijke dag nog nét wat specialer maken. Niks is ons te gek en daarmee is bijna alles mogelijk. Samen kijken we naar uw wensen en gaan we aan de slag zodat we u catering op maat kunnen aanbieden. Wij verzorgen de catering voor uw festiviteit in Enschede op de manier waarop u het in gedachten heeft! Kies voor Opperman Catering en ontvang de beste service en de lekkerste buffetten en hapjes!

Mogelijkheden voor catering in Enschede

Met ons aanbod aan catering mogelijkheden in Enschede vindt u altijd wel een optie die bij uw situatie en feest past. Wij verzorgen de catering naar uw wensen en behoeften en zorgen ervoor dat uw feest gegarandeerd een succes zal zijn. U kunt ons inschakelen voor diverse catering diensten die uiteraard ook te combineren zijn.

Onze catering mogelijkheden

Barbecue pakket

Bestelt u een barbecue pakket, dan geniet u zorgeloos van heerlijk vlees op uw feest of BBQ. Wij bereiden het vlees van tevoren, zodat u met zo min mogelijk voorbereiding geniet van onze heerlijke catering bij u in Enschede;

Hapjesschalen

Hapjesschalen zijn onmisbaar op ieder feest. Daarom kunt u bij ons hapjes bestellen in Enschede die u op uw feest serveert. Op de website kunt u verschillende hapjes bestellen om uw gasten te verwennen op uw speciale gelegenheid;

Lunchpakketten

 

Opperman Catering biedt u de mogelijkheid om de lunch te serveren op uw evenement of meeting. Zo genieten uw gasten van een lekkere lunch die u volledig aan ons over laat!;

Buffetten

Een buffet op locatie is een populaire keuze als het gaat om catering. Wij zorgen voor heerlijke diverse gerechten voor uw gasten. Op de website vindt u de verschillende soorten standaard buffetten die wij verzorgen. Heeft u speciale wensen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!;

Drankverzorging

Onze drankverzorging biedt u de mogelijkheid om alle gasten op het feest te laten genieten van hun favoriete drankje! Doordat wij de dranken schenken, brengt u meer tijd door met de gasten op uw feest en blijft u niet met allemaal overig drank zitten na uw feest.

Snackwagen huren

 

U kunt bij ons ook een volledige snackwagen huren, zodat uw gasten onbeperkt kunnen genieten van versgebakken patat/friet en de lekkerste snacks.

Hapjes of maaltijden ?

U vraagt het aan, wij leveren.

Vragen ?

Heb je vragen ? Wij zitten aan de telefoon gekluisterd !

Heeft u interesse in onze catering in Enschede? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op!

Catering in Enschede op maat

Opperman Catering weet als geen ander hoe verschillend ieder feest is. Daarom vinden we het belangrijk om stil te staan bij uw wensen en behoeften. Wij leveren graag service op maat om een aanvulling te zijn op uw feest, evenement, jubileum of bruiloft. Samen zorgen we ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt voor uw gasten en dat u een geslaagd feest geeft. Heeft u binnenkort wat te vieren en bent u op zoek naar catering in Enschede die verder gaat dan uw verwachtingen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op!
luxe catering enschede