Skip to content

Snackwagen huren

Snackwagen huren op locatie? Opperman Catering staat voor u klaar!

Snackwagen huren

Wilt u graag overheerlijke snacks op uw (bedrijfs)feest, bruiloft, buurtfeest, verjaardag of evenement? Een snackwagen huren van Opperman Catering is dan de ideale oplossing. Wij komen met veel plezier met onze frietkraam naar de door u opgegeven locatie. Een frietkraam huren is een perfecte oplossing voor het verzorgen van het eten voor uw gasten. Zij zullen aangenaam verrast zijn dat ze onbeperkt kunnen smullen van lekkere warme snacks. Keer op keer is bewezen dat een frietkar huren voor blije gezichten en volle magen zorgt! Wilt u graag een snackwagen huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

278441033_7266867766721789_8964277320054379066_n

Frietkar huren bij Opperman Catering

Een frietkar huren is een originele en leuke manier om uw gezelschap van een snack of maaltijd te voorzien. Wie geniet er nu niet van een lekker frietje met bijhorende snack? Een frietkar huren van Opperman Catering is een gegarandeerd succes op ieder evenement, bruiloft, verjaardag, uitje, bedrijfs- of buurtfeest! Alles wordt met zorg voor u geregeld en bereid, waarbij service en kwaliteit voorop staan. We zijn met onze mobiele frietkraam in heel Nederland inzetbaar en zijn in staat om zowel grote als kleine partijen van snacks te voorzien.

Wanneer u ervoor kiest om onze snackwagen te huren, kunt u kiezen uit een paar verschillende pakketten. Uiteraard bieden we u ook de mogelijkheid om een aangepaste offerte aan te vragen. Houd er wel rekening mee dat er een 230V stopcontact aanwezig moet zijn op de door u doorgegeven locatie, waarop wij onze snackwagen mogen aansluiten. Daarnaast kunnen wij voorrijkosten in rekening brengen, mochten wij verder dan 20km moeten rijden vanuit Losser, Overijssel.

Onze patatkraam pakketten

Veel mensen denken dat een snackwagen huren een dure zaak is, maar niets is minder waar! Een snackwagen huren kan u zoveel kosten als u zelf wenst. U kunt vooraf een prijs afspreken of een pakket afnemen. In de flyer links vindt u onze standaard pakketten, waarmee u heerlijk onbeperkt kunt smullen. Wilt u graag een pakket op maat of bent u met meer dan 100 personen, neem dan contact met ons op voor een aangepaste offerte.

Bekijk hier onze pakketten

Minimum bedrag per boeking €400,- of minimaal 45 personen

Lekker Frietje

5,95  p.p.

Met dit pakket bakken we onbeperkt de lekkerste verse friet. Geserveerd in een puntzak met saus naar keuze

Frietsaus
Curry
Ketchup
Mosterd
Brander Mayonaise
Joppiesaus
Truffelmayonaise
Uitjes
*Kinderen onder de 10 jaar €4,50

All-in

9,95  p.p.

Met dit pakket vult u het pakket ‘Lekker Frietje’ aan met onbeperkt snacks.

Pakket ‘Lekker Frietje’
Kroket
Frikandel
Bami schijf
Kaassoufflé
Kipcorn
Broodjes (€0,50 p.st. extra)
*Kinderen onder de 10 jaar €4,50

Wat we ook verzorgen:

 

Onze patatkraam is ook inzetbaar voor evenementen tot 5000 personen.

Broodje Beenham
Pulled Pork
Gehaktbal
Braadworst
*Het bovenstaande is ook vanaf 50 personen te reserveren. Prijs in overleg.

Onze snackwagen op locatie huren?

Wilt u graag onze snackwagen bij u op locatie huren? Neem dan contact met ons op! Op verzoek is het mogelijk om van de standaard pakketten af te wijken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld pakketten uitbreiden met dranken, of extra materiaal huren bij de patatkraam. Zo hebben we onder andere partytenten, statafels, krukken en extra aankleding. U kunt bij ons terecht voor uw volledige catering en partyverhuur! Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan!